Investeren in Kunst

Hou je van kunst? Vind je dat kunst nooit mag verdwijnen en dat je kunstenaars en hun visie nodig hebt om je een andere kant te laten zien van een actueel onderwerp? Of juist de mooie kant van iets waarvan de meeste mensen het onaantrekkelijk vinden?

Wist je dat je kan investeren in kunst?

Vanaf een bedrag van slechts $2,- per maand kan je investeren in mijn kunst. Met dat geld kan ik materialen kopen zoals chemie en film voor het maken van analoge portretten. Of canvas en verf voor het maken van abstracte schilderijen. zo investeer je in het maken van nieuw beeld, een must voor iedere kunstenaar. Kijk op mijn Patreon account wat de mogelijkheden zijn. Heb je vragen, deze benatwoord ik graag.

Een andere manier om in kunst te investeren is het kopen van mijn werk. Wil je graag een mooi werk van mij aan de muur hangen, er zijn werken te koop in mijn shop
Zie je een mooi beeld op mijn website en staat het niet in de shop, neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Zie je een mooi beeld op mijn website en wil je dat graag ook van jezelf laten maken? Ook dat kan, boek mij via de shop en we maken er een toffe dag van met mooie beelden als eindresultaat.

Wil je een werk in termijnen betalen, vraag naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Paul van Bueren