Boek Update 16 mei 2019

Goedemorgen! Vandaag een nieuwe aflevering van twee boeken op Walcheren. De stapel boeken voor de afhaalronde van vrijdagmiddag ligt ook klaar!

Ben super trots op mezelf, de verkoop loopt goed en ik heb goed overzicht van al het werk wat bij de verkoop van een boek komt kijken.

In het hele boek maak proces en nu in het verkooptraject heb ik steeds goed naar mijn instincten geluisterd en mijn gevoel gevolgd, van onderwerpkeuze tot de invulling van de beelden en de (samen)werking met diverse mensen, en dat betaald zich nu uit. Daar ben ik dankbaar voor!

Tot nu toe opvallend weinig response vanuit het Zeeuwse (haven)bedrijf, daar wil ik graag nog meer uit halen. Want naast dat het gewoon een super boek is, is het ook meer dan dat! Het is een gespreksonderwerp, zie je het boek liggen bij iemand op de koffietafel op kantoor, dan geeft dat stof om over te praten. Een boek geeft vaak een veilig gevoel. Je hebt tenslotte iets in je handen, iets om achter te schuilen en het brengt je terug naar je kinderjaren, voorlezen door een ouder of een opvoeder.

Genoeg redenen om nu jouw boek te bestellen, dat kan je doen door deze link te volgen naar mijn website, waar je het boek direct kunt bestellen.

Thermphos-Boek-Verkoop14_internet.jpg