About

3xMoi_internet.jpg
 
 

Paul van Bueren voor beeld met aandacht gemaakt.

Kunstenaar Paul van Bueren, een man met een camera die verder durft te kijken, door durft te vragen en nog tijd en aandacht wil investeren in de onderwerpen aan wie of wat er aan de andere kant van de lens staat. Zelden haast, door op tijd te vertrekken. Waar kom ik mijn bed voor uit? Voor die ene ontmoeting, dat menselijke contact, de tijd, de aandacht en geduld investeren in de persoon of de locatie die ik voor de camera heb staan. Samenwerken aan een goed portret, ik geef je terug wat ik zie, opbouwend nooit afbrekend.

Graag laat ik je zien wat ik zie, iedereen heeft iets moois, iedereen kan goed op de foto staan. Wat laat mijn bloed sneller stromen? Die toffe opdracht waar ik mijn met mijn creativiteit en bakken ervaring een te gek beeld kan maken. Is het iemand een dag lang volgen tijdens de werkzaamheden of een geposeerd portret op een te gekke locatie, alles is een uitdaging. Na tien jaar ben ik nog steeds gespannen voor een opdracht, simpelweg omdat ik het beste uit de situatie wil halen. Het houdt me scherp en creatief. Altijd opzoek naar dat unieke beeld. 

Het mooiste compliment wat ik ooit heb mogen ontvangen over mijn werk: 
‘Ik dacht dat het door een vrouw was gemaakt.’ 

De aandacht, de liefde, het oog voor detail. Dat maakt mijn werk uniek en eigen. Wat ik voor je kan doen:Ben je op zoek naar diepgang en wil je een goed portret van jezelf, je parter, je bedrijf of iets of iemand die je dierbaar is, neem contact met me op en we gaan samen kijken naar welk portret goed bij je past. Want ook jij verdient een goed beeld!

Kastanjestraat 109
4462 VC Goes, The Netherlands
Tel: 0031 (0)6 54364535
bueren@paulvanbueren.nl
Kamer van Koophandel: 20143027

Become a Patron!